• 1402/12/23 - 12:57

کتابچه اقدامات جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی لرستان تهیه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم راه‌اندازی مهد کودک در ستاد شبکه‌های بهداشت، اظهار داشت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون هیچ اعتباری برای برنامه جوانی جمعیت تخصیص داده نشده است.

دکتر کوشکی افزود: با توجه به این موضوع باید با خلاقیت و اعتبارات موجود بتوانیم برنامه‌ها و اهداف جوانی جمعیت و فرزند آوری را اجرا کنیم.

وی عنوان کرد: با همکاری مجموعه آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، زیرپرتال جوانی جمعیت در سایت دانشگاه ایجاد شده و مطالب مرتبط با جوانی جمعیت در سایت قرار گرفته است.

معاون بهداشت دانشگاه از تهیه کتابچه اقدامات جوانی جمعیت خبر داد و گفت: مطالب این کتابچه آماده شده و به زودی به مرحله چاپ می‌رسد.

در این جلسه از رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان های ازنا، کوهدشت و سپیددشت به دلیل راه اندازی مهد کودک در شبکه بهداشت شهرستان‌ها از طرف دکتر دلفان تقدیر به عمل آمد.

• گروه خبری : گروه های محتوا,اطلاعیه,اخبار,رویداد,عمومی,ریاست
مؤلف خبر